Despre noi

Despre noi

LA GENETIC LAB GĂSIȚI EXPERȚI DE ÎNCREDERE

Genetic Lab este primul si cel mai important laborator privat de diagnostic genetic din România.

Înfiintat în anul 2000, Genetic Lab își propune să asigure accesul clientilor săi la cele mai moderne tehnologii genetice din lume la prețuri foarte accesibile.

PROGRAM & PREȚURI

Vezi programul și lista de prețuri

img-01-1-497x538

CELE MAI ÎNALTE STANDARDE INTERNAȚIONALE

Am păstrat poziția de lider în acest domeniu datorită specialiștilor care fac parte din colectiv și a investițiilor de peste 1.000.000 de Euro în infrastructură. Acest lucru a permis diversificarea gamei de teste care se efectuează în laboratorul nostru la cele mai înalte standarde internaționale – peste 200 de teste genetice.

Laboratorul este certificat SR EN ISO 9001 și acreditat SR EN ISO 15189 și SR EN ISO 17025.

GENETIC LAB
PUNCTE FORTE

BIOLOGIE MOLECULARĂ

Aparatură performantă, tehnici de ultimă generație, personal specializat

Citogenetică

Analiza cromozomilor este foarte importantă în detecția unor anomalii implicate în diferite boli.

Cercetare

Suntem implicați în mai multe proiecte de cercetare și mereu în cautare de noi proiecte

EXPERȚII NOȘTRI

Consiliere Genetică 100%

Consilierea genetică este unul dintre cei mai importanți pași, medicul oferind recomandarea celor mai potrivite investigații genetice, în urma discuțiilor detaliate cu privire la probeleme pacientului și a opțiunilor de testare.

ANALIZĂ BIOINFORMATICĂ 100%

Analiza bioinformatică este un domeniu relativ nou, însă indispensabil analizelor de WES si WGS. Cu pregătirea riguroasă în domeniu și experiența îndelungată, reușim să menținem standardele ridicate, realizând această etapă în cadrul laboratorului nostru.

PGS 100%

Testările de screening preimplantațional sunt necesare înainte de realizarea tehnicii FIV. Cu aparatura necesară, experții în domeniu și cunoștințele dobândite de-a lungul timpului, a fost posibilă lucarea analizei în laboratorul din București.